Frames voor zonnepanelen

Sunbeam ondersteunt klanten in het realiseren van hun duurzame projecten. En onze producten bieden, in de letterlijke betekenis, de benodigde ondersteuning.

Sunbeam Nova is ons montagesysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.

Sunbeam – een goed bedrijf

Medio 2011 is Sunbeam opgericht door Marco Jansen en Peter Wieriks. Beiden hadden reeds jarenlange ervaring op het gebied van innovatie, productmanagement en realisatie van duurzame-energie oplossingen zoals montagesystemen voor schuine en platte daken.
Zij hadden een duidelijke drijfveer: het monteren van zonnepanelen kan veel beter, makkelijker en sneller. En dat is bewezen ook!
Met enige trots zien we dat Sunbeam inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met een duidelijk duurzame visie, een solide financiële positie en een toenemend aantal tevreden klanten.

Onze klanten zijn ons lief

Wij kunnen bestaan dankzij onze klanten. Door hen kunnen we dit mooi werk blijven doen, en de wereld een stukje duurzamer maken. Alle medewerkers zijn hiervan doordrongen. Daarom streven we er constant naar om in benadering van onze klanten en toeleveranciers professioneel, vriendelijk, correct en ter zake kundig te zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Helderheid in al onze communicatie
  • Een onafhankelijk advies
  • Snelle respons op alle vragen
  • Toewijding aan al onze klanten, van klein tot groot
  • Aandacht voor alle details die kunnen helpen om een goede duurzame-energie te bereiken.

Duurzame overtuiging

Sunbeam is overtuigd van de noodzaak van duurzaamheid op elk gebied.
In onze bedrijfs­­voering omarmen we het idee van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze producten worden al sinds de start van het bedrijf geassembleerd door medewerkers in de sociale werkvoorziening.