Exclusieve acties

Alleen tijdens de solar safety day

SO Sustainable

Welkom Zonnepanelen Specialist!


SO Sustainable is de opleider op het gebied van zonnepanelen! Of het nu gaat om ontwerpen, installeren of opleveren, SO Sustainable is de erkende opleider op dit gebied!

Wil jij een opleiding volgen tot erkend Zonnestroom Installateur? Dan ben je bij SO Sustainable aan het juiste adres!

Voor wie is de opleiding Zonnestroom Installateur?


De Solar markt is volop in beweging! Een waanzinnige ontwikkeling die vraagt om een gedegen en erkende opleiding. SO Sustainable gaat net even verder waar anderen stoppen.

Belanghebbenden binnen de zonne-energie-sector stellen steeds hogere eisen aan de werkzaamheden van een zonne-energie-installateur. Eisen aan de installatie zijn geformuleerd in o.a. het ISSO-handboek en opleidingseisen aan de Zonnestroom installateur (monteur) in de BRL Zonnekeur. Opdrachtgevers maar ook verzekeraars eisen meer en meer dat PV-installaties worden geïnstalleerd door Zonnekeur-gecertificeerde installatiebedrijven.

Als je werkzaam bent in de Zonne-energiesector, dan is dit de opleiding welke bij je past. Je maakt het verschil ten opzichte van de ‘doorsnee’ installateur door je te laten erkennen. Hiervoor moet je eerst onze opleiding hebben doorlopen en het examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Waarom SO Sustainable?
  • De opleiding is door InstallQ – KviNL – QBISnl erkend
  • Vakdocenten met jarenlange ervaring in de zonne-energiesector
  • Veel praktijk, hier leer je immers het meest van
  • Heldere koppeling normen naar de praktijk
  • Centraal gelegen in het midden van Nederland
  • Uitstekende begeleiding voor- en achteraf