Sadinter Group

Future-proof

Sadinter biedt een veelzijdig portfolio. Onze 60+ jaar ervaring heeft een assortiment opgeleverd van compleet transformatorstation tot de laatste adereindhuls in de verdeelinrichting en alles wat daar tussenin ligt. Ook voor alle tooling kunt u bij Sadinter Group terecht!

Onze producten zijn even innoverend als betrouwbaar, en zijn daardoor klaar om hun cruciale rol te spelen in de optimalisatie van het elektrisch netwerk van de toekomst.

Een partner waar u op kunt rekenen

Sadinter staat bekend om zijn dienstverlening.

Door ons oor bij u te luister te leggen, kunnen we volledige oplossingen ontwikkelen op uw maat. Wij willen uw taken vereenvoudigen, zodat u de tevredenheid van uw klanten kunt verhogen.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Maar bovenal onderscheidt Sadinter zich door zijn uitzonderlijke dienstverlening en oplossingen op maat. Uiteraard vindt u alle mogelijke losse onderdelen in onze handige catalogus.

Maar waarom zou u niet kiezen voor een kant-en-klare, door onze experten samengestelde oplossing die u enkel nog hoeft te installeren?

Steeds meer klanten kiezen vandaag voor deze optie. Het bespaart hen immers veel tijd die zij kunnen besteden aan waar ze goed in zijn: de installatie. Bovendien ontwerpen we al onze samengestelde oplossingen volledig op maat van uw project, zodat uw installatie vlekkeloos en snel verloopt. Met een tevreden klant tot gevolg.

OPLOSSINGEN OP MAAT

Sadinter stelt meer dan een halve eeuw ervaring tot uw beschikking.

Op het gebied van elektrische ditributienetwerken beschikt Sadinter over een know how gaande van de kabelvoorbereiding tot de aansluittechniek, het ontwerpen en samenstellen van kasten, de beveiliging en de kWh-meting.

Dankzij onze expertise zijn we in staat om complete oplossingen te ontwikkelen die volledig aangepast zijn aan uw behoeften.
Ons doel is om uw leven te vereenvoudigen en zo bij te dragen aan de tevredenheid van uw klanten.

Enkele voorbeelden van oplossingen die wij voor U samenstellen: meetgroepen en meterkasten, laagspanninsborden, laadpalen voor elektrische voertuigen,…