Exclusieve acties

Alleen tijdens de solar safety day

Betrokken veiligheidsexperts

 

Wij stellen ons heel graag aan u voor…..Petersen Arbozorg & Veiligheid…..betrokken veiligheidsexperts voor het MKB.

 

We willen graag dat u ons ziet als dé ideale dienstverlener (vakbekwaam, resultaatgericht en gepassioneerd) op het gebied van onder andere veiligheidskundige ondersteuning bij VCA-certificeringen, het uitvoeren van RI&E’s en het uitvoeren van veiligheidsinspecties|-observaties. Bovendien verzorgen we inspirerende en praktijkgerichte veiligheidstrainingen, – opleidingen en -instructies.

Met onze veiligheidskundige kennis, kunde en inmiddels 15-jarige ervaring, helpen wij bedrijven in met name de zonne-energie-sector, de bouw- en installatiesector en de uitzendbranche voor technisch personeel.

Met onze kennis van en jarenlange ervaring in het veilig werken op hellende en platte daken, bieden we bedrijven in o.a. de zonne-energie-sector een totaaloplossing om PV-systemen veilig op daken te kunnen installeren…..

Van het inventariseren van de functie- en  locatie specifieke risico’s tot het houden van toezicht en van het geven van voorlichting tot en met het volledig opstellen en onderhouden van veiligheidsbeleid.

U bent voor ons belangrijk!  Niet alleen als klant, maar ook als ambassadeur. Daarom willen wij u tevreden zien en een langdurige relatie opbouwen. Wij leren graag uw bedrijf kennen en brengen kennis en ervaring mee om uw doelen te bereiken.

 

Waarom ondersteunen wij de Solar Safety Day? 

Wij vinden het belangrijk dat de kennis over veilig werken binnen de hele keten verspreidt wordt. De motivatie om veilig te werken moet niet alleen bij de monteurs tussen de oren zitten. Ook werkgevers en opdrachtgevers binnen de hele PV-keten moeten weten wat er op gebied van veilig werken geregeld moet zijn bij het aanleggen van PV-installaties op daken, in het veld en op het water.

Tijdens de Solar Safety Day zijn alle lagen binnen de hele keten vertegenwoordigd. Een mooie kans dus om kennis te delen!

Als specialist in veilig installeren van zonnepanelen biedt Petersen Arbozorg & Veiligheid een totaal pakket aan diensten om u te ontzorgen op het gebied van arbeidsomstandigheden en veilig werken.