Omega Energietechniek

Omega is jouw partner als het gaat om trainingen, inspecties en keuringen volgens o.a. SCIOS, NEN 1010 en NEN 3140.

Omega Training & Inspectie biedt toegankelijke veiligheidstrainingen (o.a. SCIOS Scope 8 en Scope 10, NEN 1010 en NEN 3140) voor iedereen die met elektriciteit in aanraking komt. Wij staan voor een heldere en laagdrempelige benadering van dagelijkse uitdagingen welke voortkomen uit de vele normen.

Daarnaast biedt onze inspectietak veiligheidsinspecties op diverse onderdelen. Snelle, accurate rapportage is onze standaard!

Vakgerichte praktijkopleidingen
Met onze praktische opleidingen wordt er een absolute toegevoegde waarde geboden in het eenvoudig oplossen van alledaagse uitdagingen, vaak ontstaan uit geldende normen en richtlijnen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 088 – 20 56 101 of stuur een e-mail!

 

Meer kennis door delen!
Omega is naast inspecties en opleidingen ook jouw partner in kennisoverdracht. Wij zijn dan ook lid van diverse vakgroepen waarin wij onze kennis delen. Zo zijn wij bij Techniek Nederland betrokken bij de vakgroep Beheer & Inspectie en de stuurgroep ZON, daarnaast heeft Omega Training & Inspectie plaatsgenomen in de NEC-82 commissie aangaande zonnepanelen en hebben wij plaatsgenomen in de examencommissie van Holland Solar. Waar we ook trots op zijn: de nieuwe NEN 8025, welke mede tot stand is gekomen met onze kennis!

Daarnaast zijn wij lid van de vakvereniging iKeur, het platform voor onafhankelijke inspecteur.