Havé Digitap - Sponsor van de Solar Safety Day

Veiliger met test-en meetapparatuur van Havé-Digitap

 

Havé-Digitap is al ruim 25 jaar uw technisch adviserende partner op het gebied van test- en meetinstrumenten. Wij leveren diverse merken waaronder Fluke en FLIR.

Beide merken bieden warmtebeeldcamera’s die geschikt zijn voor zonnepaneleninspectie. Door middel van preventieve thermische controle kunnen defecten, een verlies van energie en in sommige gevallen zelfs brand worden voorkomen. Iedereen moet kunnen werken en wonen in een veilige omgeving.

Daarnaast is het ook van belang om regelmatig de bekabeling van zonnepanelen te laten inspecteren. Dit kan door middel van een goede kwaliteit stroomtang. Voor een uitgebreidere test kan een installatietester gebruikt worden.

Sinds 2017 zijn wij Fluke Platinum Technical Distributor. Fluke beschikt in Europa over een netwerk van Platinum Technical Distributors. Als enige Nederlandse distributeur is Havé-Digitap nu onderdeel van dit netwerk en helpt u bij het selecteren van het instrument welke het beste bij uw behoefte past. Uiteraard met waardevolle ondersteuning bij het gebruik van het instrument tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

FLIR Systems is ‘s werelds grootste commerciële bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van innovatieve warmtebeeldcamera’s, componenten en beeldvormingssensoren. Met een breed assortiment aan thermografische oplossingen voor de installateur alsmede de inspecteur.

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken tijdens de Solar Safety Day 2019 voor een goed gesprek over de risico’s bij PV installaties, welke test- en meetinstrument u kunnen helpen bij het veilig installeren en onderhouden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een goede training te volgen in het Havé-Digitap Trainingscentrum voor het gebruik van een warmtebeeldcamera, installatietester of een ander instrument.